Augstas kvalitātes zivju konservu ražošanas vēsture Engurē aizsākās vēl 1931. gadā, kad Rīgas jūras līča (Baltijas jūras) piekrastē, gleznainā zvejnieku ciematā tika atvērts zivju pārstrādes cehs. Vieta ir atpazīstama ar gadsimtiem senajām zvejas tradīcijām, kā arī ar daudzajām izsmalcinātjām zivju ēdienu receptēm.

 

Tagad, pēc vairāk kā 80 gadiem, Unda ir viens no līderiem zivju konservu ražošanā Latvijā. Mūsu mūsdienīgā ražotne atbilst Eiropas un starptautiskajiem kvalitātes un labas ražošanas prakses standartiem. Unda ir IFS, BRC un FDA sertifikāti. Unda ir asociācijas "Rīgas Šprotes" biedrs.

Mūsu produktos tiek izmantotas tikai atklātos ūdeņos zvejotas zivis un ĢMO brīvas izejvielas. Lielākā daļa mūsu konservu receptes balstītas uz vietējo izejvielu, kas nozvejota ar mūsu pašu kuģiem, kas ir ātrākie un lielākie Baltijā. 

 

SIA "Unda" kopā ar savu partneri SIA "Bradava" piedāvā:

 

Kvotas: SIA "Bradava" un SIA "Unda" pieder lielākā brētliņģu un reņģu kvota reģionā.

Zvejas kuģi: lielākie, vislabāk aprtīkotie un jaudīgākie zvejas kuģi spēj nozvejot visaugstākās kvalitātes zivis reģionā.

Piestātne: SIA "Bradava" pieder sava zivju piestātne, kā arī kuģu remonta cehs.

Šķirošanas un saldēšanas cehs: modernākais un efektīvākais zivju šķirošanas un sasaldēšanas cehs Baltijā piedāvā visaugstākās kvalitātes saldēto izejvielu.

Konservu cehs: viens no modernākajiem un labāk aprīkotajiem zivju konservu cehiem Latvijā, kas var saražot līdz 25 miljoniem augstas kvalitātes zivju konserviem gadā.

 

Mūsu klienti augsti novērtē mūsu garšīgos un kvalitatīvos zivju konservus. Jūs varat ieraudzīt mūsu produkciju ar dažādiem brendiem veikalos un tirdzniecības tīklos ASV, Austrālijā, Jaunzēlandē, Vācijā, Polijā, Izraēlā, Kanādā u.c. valstīs.